Zoek

Keratine

DE DEFINITIEVE OPLOSSING VOOR BESCHADIGD HAAR

Nika 19-perfection

Professionele intensieve haarreconstructie behandeling, versterkt met KEROXYNE COMPLEX.
Het reconstrueert sterk beschadigde haarvezels van binnen, herstelt de kracht, elasticiteit en glans die verloren zijn gegaan.

K19 Perfection is een intensieve behandeling die zorgt voor de reconstructie van beschadigd haar. K19 Perfection zorgt voor 80% minder haarbreuk. Dit topproduct versterkt en verbetert de haarstructuur en laat het haar glanzen als nooit tevoren. Het resultaat is zichtbaar na de eerste behandeling.

heeft u een salon en wenst u meer info?

Wij komen gratis & vrijblijvend langs.

Wat is het geheim van k-19?

K-PERFECTION

De uitgesproken positieve resultaten zijn te danken aan de Keroxyne Complex technologie: de eerste volledig natuurlijke revolutionaire formule op basis van zuivere keratine die aan de keratinestructuur van het haar kan worden gelast door middel van het zogenaamde ritssluiting effect, waardoor het de beste capillaire reconstructietechnologie is die ooit geproduceerd is. K19 Perfection combineert de werking van 2 keratines. Enerzijds de zuivere keratine die keratineketens creëert binnenin het haar voor een resistente haarvezel. Deze keratine benadert zeer sterk de keratine die van nature aanwezig is in het haar. Anderzijds de geoxideerde keratine die disulfidebruggen creëert tussen de keratineketens van het haar voor gezond, volumineus en dik haar.

HOE KAN K-19 ZICH ONDERSCHEIDEN?

HPA AWARD

Vaak werken haarconditioners en -maskers alleen op het oppervlakkige deel van het haar. K19 Perfection reconstructiebehandeling brengt de natuurlijke keratine van het haar weer in het haar. Het product zorgt voor een reconstructie van het binnenste en buitenste deel van het haar. Het is geen toeval dat het product in 2018 gehonoreerd werd met de prestigieuze HPA Award.