Zoek

How to

Hieronder lees je een woordje uitleg over onze verschillende gamma’s.

DE DEFINITIEVE OPLOSSING VOOR BESCHADIGD HAAR

Professionele intensieve haarreconstructie behandeling, versterkt met KEROXYNE COMPLEX. Het reconstrueert sterk beschadigde haarvezels van binnen, herstelt de kracht, elasticiteit en glans die verloren zijn gegaan.

DE K-PERFECTION METHODE IN SLECHTS TWEE STAPPEN:

KEROXYNE COMPLEX
DE ULTIEME WETENSCHAP IN HAARRECONSTRUCTIE

LUXURY TIMELESS HAIR CARE

Wat is het geheim van jeugdig haar dat de tijd trotseert? HYDRATIE. Dit is de magische behoefte die NIKA HAIR BEAUTY EXCELLENCE inspireerde om haar AGE RESTORE productlijn te creëren.

En de collectie bevat een sterbehandeling voor gebruik in de salon, AGE RESTORE RADIANCE, een zachte crème die gemakkelijk kan worden opgeklopt wanneer nodig is. Na slechts enkele ogenblikken op het haar, dringt het diep in de vezels, en doet vermoeid en versleten haar herleven.

Als het haar van uw klant dof, breekbaar en futloos is, heeft het hydratatie nodig. Geef het wat vocht en revitaliseer het met de nieuwe deluxe behandeling, AGE RESTORE. En zie hoe het haar zijn prachtige glans terugkrijgt.

MAXIMUM SMOOTHING TREATMENT

NIKA EXTENDER THERAPY

De eerste leave-in anti-frizz styling behandeling die een haarstijl tot wel 8 dagen kan fixeren, voor de luxe van een dagelijkse salonbehandeling.

NIKA EXTENDER & SHIMMER

Voor stralend en glanzend haar. Deze krachtige Anti-Oxidant garandeert en beschermt langdurige kleur.

LAAT UW CREATIVITEIT DE VRIJE LOOP

De veelzijdigheid van Styling Secrets maakt het mogelijk om de mate van fixatie aan te passen door de vloeistoffen te mengen of het uiteindelijke kleurresultaat te veranderen door vloeibare pigmenten toe te voegen.

9 NIVEAUS VAN ZUIVER LICHT

EXTREME LIFT een niet-vluchtig bleekpoeder, perfect voor elke soort applicatietechniek, van klassieke tot de modernste technieken.

De compacte textuur, met een aangename geur, is gemakkelijk te mengen en is bedoeld om natuurlijk of gekleurd haar te verlichten.

EXTREME LIFT kan natuurlijk haar tot wel 9 toonhoogtes verlichten en de formule is perfect voor Aziatisch haar, dat moeilijk te verlichten is.

VERRIJKT MET BABASSU OLIE SOJA PROTEINE

Ontdek het Reflection gamma, compleet met MPP technologie, een innovatieve permanente kleuring voor professionals, verrijkt met Babassu Olie en Soja Proteïne. Het gamma is specifiek gecreëerd om ongeëvenaarde resultaten te garanderen, elke keer opnieuw, samen met een ongelooflijke glans en intense hydratatie.

VERBETER - EGALISEER KLEUR - PERFECT

Meer dan gewoon een kleur- een vorm van brijante, duizelingwekkende magie die door het haar loopt. Geeft elke vrouw die unieke look waar ze naar verlangt.

Schitterende kleuren en metallic highlights in zes nieuwe tinten voor op natuurlijk, gekleurd of gebleached haar om glans te creëren, een kleur te verfijnen of het gehele effect te egaliseren.

VERRAS MET BRILJANTHEID

Voor een vrouw is niets zo belangrijk als haar haar. Nika Hair Beauty Excellence is zich daar terdege van bewust en heeft daarom op basis van intensief laboratoriumonderzoek om GRACE te creëren, een innovatief en professioneel permanent kleuring systeem, volledig AMMONIA, PPD en RESORCINOL-VRIJ voor complete haarverzorging en perfecte kleurresultaten, zodat kappers de droom de droom van elke vrouw van mooi haar kunnen vervullen. Rijk aan NATUURLIJKE INGREDIËNTEN zoals Avocado Olie, Bosbessenextract en Pecanoot Proteïne, GRACE garandeert uitstekende prestaties met uitzonderlijke conditionerende kwaliteiten, waardoor het haar extreme glans voor een verbazingwekkende gezonde uitstraling.

ONTWORPEN VOOR VEELZIJDIGHEID

De 6 nieuwe pure kleurpigmenten kunnen worden gebruikt bij elke vorm van haarverzorging – om een vervaagde kleur weer tot leven te brengen, om modieuze kleureffecten te creëren, om ongewenste koperkleurige tinten. Voor een haarkleur die altijd gepersonaliseerd en “op maat gemaakt”.

New by Nika

NIKA DEEP CONDITIONER

Een haarmasker en conditioner, gecombineerd in één product.

DE PASSIE VOOR BLOND HAAR

Een lijn van professionele salon-klare producten volledig gewijd voor de behandeling en verzorging van blond haar in warme en koele tinten, en van wit en grijs haar, zowel gekleurd als natuurlijk.

Een specifieke verzorgingslijn voor thuis, speciaal gecreëerd voor de dagelijkse verzorging van blond, wit en grijs haar elke dag, ook thuis.
Healthy Scalp

Healthy Scalp

Pijnlijke hoofdhuid? Haaruitval? Problemen met roos?

Het echte geheim van gezond en stralend haar is het natuurlijk evenwicht van de bacteriële flora dat de hoofdhuid beschermd.